Πράσινες ντομάτες με κατσικίσιο τυρί, μπαχαρικά και θυμάρι 
(Προετοιμασία 20΄, αναμονή 90΄)
Υλικά για 4 άτομα:
4 πράσινες ντομάτες
300 γραμμ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
1/2 κ.γ. μπούκοβο
1/2 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. κόλιαντρο σε σκόνη
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1/2 κ.γ. άνθος αλατιού
2 κ.σ. ελαιόλαδο

1. Πλένετε το θυμάρι, το στραγγίζετε και κόβετε τα φυλλαράκια του. Με ένα πιρούνι λιώνετε το τυρί και το ενώνετε με το ελαιόλαδο, το μπούκοβο, την πάπρικα, τον κόλιαντρο, το μοσχοκάρυδο, το θυμάρι και το αλάτι. Φυλάτε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.

2. Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε στη μέση. Αδειάζετε τη σάρκα και τους σπόρους και τις γεμίζετε με το αρωματικό τυρί. Τις βάζετε στο ψυγείο για 30΄. Σερβίρονται με φέτες ψημένου ψωμιού.